Škola za osnovno muzičko obrazovanje “Stevan Hristić”

Akademika Milana Kurepe 10 

21400 Bačka Palanka

e-mail: shristic@eunet.rs

telefoni: 021/752287 (sekretarijat)

              021/751578 (direktor): stevanhr@open.telekom.rs

 

SVETOSAVSKA AKADEMIJA

slika1

Na svečoj Svetosavskoj akademiji grada, održanoj u četvrtak, 26. januara u sali gradskog bioskopa, pored nekoliko osnovnih i srednjih škola naše opštine u programu su uzeli učešće i naši učenici, Predrag Karas, završni razred u klasi nastavnice Darinke Gunjić i učenici prvog razreda u klasi nast. Kajke R. Horvat Sofija Denić i Dejan Perić. Svojim sigurnim izvođenjem Montijevog "Čardaša" i starogradske pesme "Kroz ponoć nemu" naši vešti i vredni instrumentalisti doprineli su na svoj način svečanosti i nadahnutosti ovog događaja.

slika2

 

OSMOMARTOVSI KONCERT

OSMOMARTOVSKI KONCERT u Muzičkoj školi "Stevan Hristić" kao poklon svim našim damama...

SREDA, 8.MART, sa početkom u 18 ČASOVA

 

slika3

 

KONCERT TAKMIČARA

Prvi u ovoj školskoj godini, U PETAK, 24.MARTA U 18 ČASOVA

Pripremamo se za predstojeće Republičko takmičenje, Festival muzičkih škola i brojna druga takmičenja, a ovo je jedan od najboljih načina, nastupi naših učenika.

Na ovom koncertu nastupiće: Isidora Đilas- prvi razred violine, Anastasija Čambor- drugi razred harmonike, Ognjen Ledzinji- drugi razred harmonike, Eleonora Štandi- drugi razred violine, Mrđan Teodora- drugi razred harmonike, Vuk Milošev- treći razred violine, Cinkocki Darko- četvrti razred, Ivana Ivančić- šesti razred flaute, Predrag Karas- šesti razred harmonike, Milica Vranješ- šesti razred klavira i Jovan Tomić- šesti razred harmonike.

 

PETO ŠKOLSKO TAKMIČENJE

slika 4

 

ZA SVE NAŠE UČENIKE VELIKI POZDRAV OD NAŠIH DRUGARA!

I naravno pozivnica da učestvuju na PETOM ŠKOLSKOM TAKMIČENjU, 12.april 2017.

rok za prijavljivanje: 5.april 2017.

 

ДРУГИ КОНЦЕРТ ТАКМИЧАРА

Drugi po redu KONCERT TAKMIČARA ŠOMO "STEVAN HRISTIĆ" u ovoj školskoj godini. Nastupaju naši vredni učenici pred kojima su takmičenja u narednom periodu.

SREDA, 26.APRIL, 2017. U 18 ČASOVA - KONCERTNA SALA MUZIČKE ŠKOLE

 

 

IVANA DAMJANOV

Ivana Damjanov na dosadašnjim takmičenjima osvajala je najviše nagrade od kojih se izdvaja prva nagrada na međunarodnom takmičenju u Zagrebu 2006. godine, zatim III memorijal „Dr Vojislav Vučković“, IX pijanistički konkurs EPTA, međunarodno takmičenje MŠ „Davorin Jenko“ u Beogradu, Internacionalni pijanistički konkurs „Citta di Gorizia“ u Italiji, Međunarodno takmičenje „Petar Konjović“, u Beogradu, Memorijal „Isidor Bajić“u Novom Sadu, Međunarodno takmičenje „Nikolaj Rubinštajn“ u Parizu, Međunarodno takmičenje „Citta di San Dona di Piave“ u Italiji.

U kolekciji priznanja ima preko 40 prvih nagrada. Na nedavno održanom Sirmium music fest International piano competition 2017. osvojila je 100 poena i proglašena Laureatom takmičenja za sve studentske kategorije. Proglašena je za najboljeg učesnika elitnog muzičkog kursa za izuzetne talente iz celog sveta Junior Academy Eppan 2017. u Italiji i dobila prvu nagradu publike. Takođe, osvojila je III nagradu na prestižnom internacionalnom takmičenju na Malti 2017.god.

PREMA TOME, POZIVAMO VAS NA PIJANISTIČKI KONCERT OVOG ZAISTA IZUZETNOG MLADOG UMETNIKA!

četvrtak, 11.maj 2017. godine, 19 časova , koncertna sala naše škole

 

slika 5

 

 

KONCERT U ŠKOLI

PONEDELjAK, 15.MAJ 2017 U 19 ČASOVA

POZIVAMO VAS NA KONCERT U NAŠOJ ŠKOLI!

 

slika6

DRUGARI ZA ALEKSANDRA 

UČENICI I NASTAVNICI MUZIČKE ŠKOLE U UTORAK , 30.MAJA SVU SVOJU PAŽNjU, LjUBAV I MUZIKU POSVETIĆE ALEKSANDRU JOVANOVIĆU , DEČAKU IZ TOVARIŠEVA. UČINITE TO I VI SA NAMA, PRIDRUŽITE NAM SE TOG DANA U SALI BIOSKOPA U 19 ČASOVA!

slika7

HUMANITARNI KONCERT, 30. MAJ 2017. GODINE

U utorak, 30.05.2017. godine, u sali Gradskog bioskopa u Bačkoj Palanci održan je humanitarni koncert za Aleksandra Jovanovića. Aleksandar je desetogodišnji dečak iz Tovariševa i oboleo je od karcinoma limfnih žlezda. On i njegova majka su u teškoj finasijskoj situaciji i zadesila ih je teška borba sa ovom opakom bolesti. Učenici i zaposleni Muzičke škole „Stevan Hristić“ iz Bačke Palanke uz pomoć brojnih prijatelja muzičara organizovali su koncert kako bi pomogli ovom dečaku.

slika 8

NEMA PREDAHA

Nema predaha u našoj školi...Večeras, 01.juna, sa početkom u 19.30 časova solistički koncert Dragane Stanimirov, učenice SMŠ" Isidor Bajić" u klasi prof. Tijane Andrejić.Pijanističko veče je pred nama...

slika 9

PIJANISTIČKI KONCERT

U sredu, 14.juna ,sa početkom u 19.00 u MŠ "Stevan Hristić", PIJANISTIČKI KONCERT KATARINE JOVIŠEVIĆ I MATEJE NINKOVIĆ, učenica SMŠ "Isidor Bajić" u klasi prof. Tijane Andrejić

slika 10

NAJUSPEŠNIJI HARMONIKAŠI

U ČETVRTAK, 15.JUNA, SA POČETKOM U 17 ČASOVA, U NAŠOJ ŠKOLI NASTUPIĆE NAJUSPEŠNIJI UČENICI HARMONIKE VOJVOĐANSKIH MUZIČKIH ŠKOLA. DOBRO NAM DOŠLI!

slika 11

LENA LONČAR

LENA LONČAR je učenica Ivane Makević Mađarić, nekadašnje učenice naše škole. Petak, 16.06. 2017. u 18 časova Lena će nastupiti u našoj koncertnoj sali. Dobro došli!

 

slika 12

 

KAMERNA MUZIKA

slika13

 

170157
danas:
juče:
ove nedelje:
ovog meseca:
prošlog meseca:
ukupno:
46
85
515
1469
1790
170157
logo

ŠOMO "Stevan Hristić" Milana Kurepe 10 21400 Bačka Palanka

e-mail: shristic@eunet.rs

tel: 021/752-287 (sekretarijat)                  tel: 021/751-578 (direktor)                     e-mail: stevanhr@open.telekom.rs